Rabo Startersfonds en Zonder Vleugels helpen nieuwe ondernemers op weg

Het startersfonds is een nieuw, fantastisch initiatief van de Rabobank Groene Hart Noord. Voor nieuwe ondernemers in de gemeenten Nieuwkoop en Kaag en Braassem is het nu mogelijk een geweldige kick-start te maken.

Om een bijdrage te leveren aan een succesvolle start, stelt Rabobank Groene Hart Noord een Startersfonds voor startende ondernemers ter beschikking.

Het fonds houdt in dat startende ondernemers gesponsored worden wanneer zij een dienst afnemen bij één van hun partners.

Zonder Vleugels is partner van de Rabobank

Juist voor starters zijn de diensten van Zonder Vleugels zo belangrijk. Door direct bij de start van uw bedrijf de juiste focus te kiezen, is succes verzekerd.

Daarom hebben wij besloten partner te worden van de Rabobank. Hierdoor is het nu voor iedere starter in de gemeenten Nieuwkoop en Kaag en Braassem mogelijk om van de unieke diensten van Zonder Vleugels te profiteren.

De ideale start

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf direct goed gepositioneerd wordt. Jouw kennis en kunde wordt op de juiste manier ten toon gespreid. Je website krijgt een goede uitstraling, en de klanten kunnen dan niet uitblijven.

Meer details over wat wij voor je kunnen doen vind je op de rest van deze website. Daarbij geldt ook voor starters onze unieke klant-garantie:

Binnen 6 maanden zal onze dienstverlening klanten hebben opgeleverd.

Zo niet, dan kan je de subsidie van de Rabobank voor een ander doel inzetten.

Wie komt hiervoor in aanmerking?

Het startersfonds is voor iedereen in de gemeenten Nieuwkoop en Kaag en Braassem, die minder dan 2 jaar zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Daarnaast stelt de Rabobank een paar voorwaarden, waaronder dat je klant en lid moet zijn van deze bank.

Neem voor meer informatie over de voorwaarden contact met ons op

P.S. Bevind je je niet in de regio Groene Hart Noord? Ook dan kan Zonder Vleugels je op weg helpen, met een goede betalingsregeling. Zie daarvoor ons website abonnement.

Het profiel van Patrick van der Meer op LinkedIn Volg zondervleugels op Twitter Lees het weblog van Zonder Vleugels Zonder Vleugels op Facebook

Gratis

Tips, e-cursus en rapport


Testimonials

Ik vroeg me af of je die garanties wel kon waarmaken

Bij het lezen van je website vroeg ik me af of je de garantie over het aantal bezoekers en de klanten wel waar kon maken.

Maar mijn nieuwe website gaat in de eerste volle maand al de beloofde 300 bezoekers of meer halen!

Bovendien heeft hij al voor 2 klanten gezorgd, en de 3e heeft al belangstelling getoond.

Lia Smits, www.ontspannen-wandelreizen-marokko.com

Kan ik dat ook?

Voordat ik begon, dacht ik dat een website niets voor mij zou zijn.

Maar nu, na 3 jaar, sta ik versteld van maar liefst 1000 bezoekers per dag. En al helemaal dat dat daadwerkelijk geld opbrengt!

Sabine Kuipers, www.vakantie-met-kinderen.com